Skip to content

Tips

Wij delen graag onze favoriete hotspots in de omgeving! 

Tips

Er zijn een aantal grote bezienswaardigheden en "must-do's" in de buurt, hierover vertellen we natuurlijk graag meer, zie onderaan deze pagina. Maar ook vinden wij het leuk om onze persoonlijke favorieten met u te delen als u daar behoefte aan heeft.

Horeca

Wij kunnen ontzettend genieten van goed eten en drinken, dus wij weten zeker het e.e.a. te vinden voor u qua horeca, zowel in dorpjes rondom als op de boulevard langs het strand.

Komende tijd zullen wij hier steeds meer van onze favoriete horeca gelegenheden plaatsen. Ook delen we deze graag via onze sociale media; instagram en facebook.

Malaga

Malaga City is op 20-30 minuten rijden, natuurlijk dé stad om zeker te bezoeken als u hier bent. Malaga is een prachtige Spaanse stad met veel cultuur, heeft prachtige winkels en boutiques en bruist aan alle kanten!

Wij vinden het fantastisch om Malaga te bezoeken om de gezelligheid op te zoeken op één van de vele terrassen en om cultuur te snuiven in de één van de vele musea die Malaga rijk is! Van een Picasso tot hedendaagse kunst museum, van een auto- tot wijnmuseum... Het museumaanbod is heel divers! Wij zijn in ieder geval nog lang niet uitgekeken.

Ook staat Malaga bekend om haar vele parken en tuinen, prachtige kerken en pleinen, monumenen en gebouwen. Dus alleen al een hele dag alle straten door wandelen is al een hele belevenis!

Wij raden ook zeker aan om voor vertrek de website www.beleefmalaga.nl te bezoeken.

Ronda Jeeptour

Wilt u op de meest fantastische manier Ronda ontdekken? Boek dan vooraf een Jeep Tour, via één van de online aanbieders, zoals www.rangerssafaritours.com 

Caminito del Rey

Wanneer u wilt wandelen bij de prachtige Caminito del Rey bij El Chorro, dan raden wij aan te proberen vooraf kaarten te reserveren, omdat dagelijks maar een beperkt aantal mensen op het pad worden toegelaten.
Ga naar de website www.caminitodelrey.info voor meer informatie.

Alhambra

Indien u voornemend bent om vanaf hier ook het Alhambra te bezoeken in Granada (absoluut aanrader), dan adviseren we wel dit ruim van te voren alvast te plannen en tickets te reserveren. Kort van te voren is dat bijna onmogelijk, omdat er maar een beperkt aantal mensen naar binnen mag.
Via verschillende websites zijn tickets te boeken. Bijvoorbeeld via www.spaansesteden.nl
Wij adviseren een ticket van 14-18.00 te nemen en om ca.15.30 het ticket voor het paleis óf ga een keer heel vroeg op pad en zorg dat je 9.00 daar bent en boek 11.00 het paleis, heb je daarna nog alle tijd voor het oude centrum van Granada.

Massage bij de B&B

Waar anders genieten dan bij La Fuente Oase B&B in Coin, Andalucië? Heerlijk alles achter je laten, je drukke agenda, het “moeten”, even helemaal niets. Toch blijft vaak wat spanning in je lichaam achter. Dan is een massage de oplossing.

Massage is ontspannend voor lichaam en geest. Dus goed als je pijnlijke en gespannen spieren hebt, klachten die met spanning en stress te maken hebben. Maar ook als je heerlijk wilt ontspannen, even wat aandacht voor jezelf.

Wat is er dan heerlijker dan een ontspannen massage onder de heerlijke Spaanse zon, buiten op het terras of in de schaduw van een van de vele bomen die de mooie oase van La Fuente Oase biedt!

Danielle Bakker van Massage ’t Gooi is voor jou aanwezig om jouw vakantie nog aangenamer te maken. Zij heeft een jarenlange ervaring met massage, werkt intuïtief en zal de massage aan jouw behoefte aanpassen. Van sport- tot ontspanningsmassage.

De kosten van de massage zijn:

  • 30 minuten € 30,00
  • 60 minuten € 60,00
  • 90 minuten € 90,00

Een massage reserveren kan via Rob en Michel.

Scroll To Top