Skip to content

Reserveren

Kies een kamer om te reserveren

95921724

Kamer 1 - Barranco Blanco

Appartement Barranco Blanco is een luxe appartement op de begane grond van het hoofdhuis met 2 persoons bed, kledingkast, airco, centrale verwarming, flatscreen met Netflix, ruime zit met (slaap) bank, keuken met kookmogelijkheid, dolce gusto, waterkoker. Badkamer met douche, toilet, wastafel en haardroger en een terras met zitje.

8ea6028c-386c-4e08-93d6-461e077a1a5b

Kamer 2 - Coín 

Deze standaard 2-persoons kamer op de eerste verdieping van het hoofdhuis met 2 pers. bed, kledingkast, airco, centrale verwarming, flatscreen met netflix, ruime zit met (slaap) bank, dolce gusto en waterkoker.

Deze kamer is eenvoudig te combineren als connectingroom met Standaard kamer 3 Vida.

image00010a

Kamer 3 - Vida

Deze 2-persoons kamer ligt op de eerste verdieping van het hoofdhuis met 2-persoons bed, (slaap)bank, kledingkast, airco, centrale verwarming, flatscreen tv met Netflix, Dolce Gusto, waterkoker. Heeft een ruime badkamer met douche, toilet, wastafel en haardroger. De kamer heeft een eigen opgang en een eigen terras met zitje op de begane grond.

479b49ea-5ef3-44a2-a9da-0e1b153a15ab

Kamer 4 - Cascada

Deze ruime luxe suite bevindt zich op de eerste verdieping van het hoofdhuis, met eigen prive dakterras (met buitenbad).

Deze suite heeft een 2-persoons kingsize bed, (slaap)bank, kledingkast, centrale verwarming, flatscreen tv met Netflix, Dolce Gusto, waterkoker en een zeer ruime badkamer met douche, toilet, wastafel en haardroger.

image00022

Kamer 5 - Fuente

Dit luxe appartement op de begane grond in de tuin met zicht op het zwembad en de tuin. Aparte slaapkamer met 2-persoonsbed, airco, kledingkast en badjassen. Ruime living met (slaap) bank, bureau, flatscreen tv met netflix, dolce gusto, waterkoker. Badkamer met dubbele wastafel, toilet, inloopdouche, producten en haardroger. Eigen ruim terras met zitje.

image00005

Kamer 6 - Pura

Onze ruime suite met king size bed, badkamer met vrijstaand bad, dubbele wastafel, inloopdouche, toilet, haardroger, producten en badjassen. Zitje met 2 stoelen en tafel en een aparte ruime zit met (slaap) banken, flatscreen met Netflix, Dolce Gusto, waterkoker. Zeer ruim eigen terras tegenover het 2e zwembad met uitzicht op de tuin.

Scroll To Top