Skip to content

Kamer 3

Standaardkamer Vida

Standaardkamer Vida

Deze standaard 2-persoons kamer op de eerste verdieping van het hoofdhuis met 2-persoons bed, (slaap) bank, kledingkast, airco, centrale verwarming, flatscreen tv, dolce gusto, waterkoker en een zeer ruime badkamer met douche, toilet, wastafel en haardroger. De kamer heeft een eigen opgang en een eigen terras met zitje op de begane grond. In de hal naar de badkamer zit nog een 2e deur naar een even grote kamer. Deze kamer heeft geen eigen opgang maar is ideaal als connecting room indien u met meerder kinderen reist of met vrienden komt. Deze kamer heeft een 2 pers. bed van 1.60x2.00, TV met films, centrale verwarming en plafondventilator. Indien u met 2 personen kamer Vida wilt huren wordt de connecting room eenvoudig afgesloten.

 

  • Prijs per nacht incl. ontbijt: € 115,00 (o.b.v. 2 pers.), € 160,00 als connecting room met aparte slaapkamer (totaal 4 pers)
  • Mogelijkheid tot plaatsen van 1 extra bed.
  • Kosten extra bed € 20,00 per nacht (kinderen tot 16 jaar)    € 30,00 per nacht voor volwassenen.

Reserveren

=

Beschikbaarheid

Klik op een maand om te zien welke dagen voor deze kamer beschikbaar zijn. Heeft u vragen? neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Scroll To Top